Als we zeggen dat het gratis is, dan is dat ook echt zo.

Veel van onze meestgebruikte functies zijn helemaal gratis als je een team leidt van 5 of minder medewerkers. De voorwaarden van ons gratis pakket blijven altijd gelijk en we vragen je nooit om te betalen voor de functies die we momenteel aanbieden.

Geen creditcard vereist

We vragen je nooit om je creditcard- of facturatiegegevens, tenzij je ervoor kiest te upgraden naar een van onze betaalde pakketten.

Ondersteuning door echte medewerkers

Het maakt niet uit of je het gratis pakket gebruikt of een betalende klant bent: ons supportteam staat klaar om jou en je medewerkers te helpen via live chat, WhatsApp, e-mail en telefonisch.

Je kunt op ieder moment upgraden

Als je meer dan 5 medewerkers wilt inroosteren of meer functies wilt gebruiken, kun je op ieder moment upgraden. Je gegevens van voor de upgrade blijven behouden.

Geen kleine lettertjes, geen verrassingen.

Wat is het addertje onder het gras? Het gratis pakket is beperkt tot 5 medewerkers en 5 faciliteiten en je hebt geen toegang tot een aantal van onze functies voor betaalde pakketten, zoals vooruit plannen, historische gegevens, realtime rapportage, dienstsjablonen, aangepaste kolommen en loonkostenberekening. Ga naar onze pagina met prijzen om de beschikbare functies van de gratis en betaalde pakketten te vergelijken.

Rooster je medewerkers gratis in.

Geen creditcard nodig, niets om te downloaden, geen mailinglijsten en geen verrassingen.