Eenvoudige tijdregistratie

Soms is het niet logisch om je medewerkers te betalen voor de uren dat ze ingepland zijn. Dan is het belangrijk om te weten wanneer je medewerkers op het werk komen en weer weggaan. Met onze prikklok en urenoverzichten kun je de daadwerkelijk gewerkte uren registreren, voor preciezere kostenrapporten en loonkosten.

iPad Mini
Time clock

Sla de daadwerkelijk gewerkte uren van je medewerkers op met urenoverzichten

Het is belangrijk om bij te houden wanneer je medewerkers op het werk zijn, omdat deze uren zorgen voor preciezere loonkosten en rapporten. Gewerkte uren overschrijven je geplande uren niet, maar worden opgeslagen als urenoverzichten die door medewerkers of een manager kunnen worden ingediend.

Een melding ontvangen als medewerkers niet op hun werk verschijnen

Findmyshift kan de geplande uren voor een medewerker controleren en managers een melding sturen als medewerkers vroeg, laat of helemaal niet inklokken. Dit kan vooral belangrijk zijn als je zeker moet weten dat medewerkers die op afstand werken veilig zijn.

Vroeg ingekloktSarah heeft ingeklokt om 08:43, 17 minuten voor de geplande starttijd van haar dienst.8:43am
Niet ingekloktJames heeft niet ingeklokt voor zijn dienst:
9:00am-5:00pm
9:07am
Laat ingekloktJames heeft ingeklokt om 09:10, 10 minuten na de geplande starttijd van zijn dienst.9:10am

Je prikklokgegevens importeren

Gebruik je al een andere prikklokapplicatie? Migreer je gegevens naar Findmyshift om snel en eenvoudig over te schakelen. Wil je je bestaande app blijven gebruiken? Importeer je prikklokuren zo vaak als je ze nodig hebt.

LightspeedPeople HR

Stel binnen een minuut een prikklok in

Onze prikklok werkt als een centrale toegangsterminal waar je medewerkers veiling kunnen in- en uitklokken voor hun diensten. Je kunt zelfs instellen dat medewerkers worden gefotografeerd, zodat ze niet door een collega kunnen worden in-/uitgeklokt. Je kunt je medewerkers ook de mogelijkheid bieden om in/uit te klokken via onze app, mobiele site of website.

* * * *

Pincode of wachtwoord

Medewerkers kunnen in- en uitklokken met een pincode, of met hetzelfde wachtwoord dat ze gebruiken om toegang te krijgen tot de website.

Automatisch uitklokken

Als je medewerkers vergeten uit te klokken, klokken wij ze iedere dag automatisch uit op een door jou ingestelde tijd.

IP-whitelist

Je weet zeker dat je medewerkers op het werk zijn als ze inklokken, als je hun toegang beperkt tot je bedrijfsnetwerk.

Registreer de exacte locatie van je medewerkers die op afstand werken als ze in- en uitklokken

Klokken medewerkers al in voordat ze op het werk zijn? Wil je zeker weten dat je medewerkers veilig zijn? Dankzij onze locatietracker weet je precies en in realtime waar je medewerkers in- en uitklokken.

Volledig overzicht van urenoverzichten met goedkeuring van een manager

Door medewerkers ingediende urenoverzichten blijven niet-goedgekeurd totdat ze zijn beoordeeld door een manager. Pas als ze zijn gecontroleerd en goedgekeurd, kunnen ze worden verwerkt in loonkosten en kostenrapporten. Afhankelijk van hoe je je loonkosten verwerkt, is de goedkeuringsfase mogelijk de laatste controle om te voorkomen dat je je medewerkers over- of onderbetaalt.

Urenoverzichten automatiseren op basis van de prikklok voor medewerkers

Als je medewerkers in- en uitklokken voor hun diensten, worden hun urenoverzichten automatisch gevuld met hun in- en uitkloktijden, klaar voor goedkeuring door een manager. Als urenoverzichten rechtstreeks van de prikklok afkomstig zijn, kunnen managers vertrouwen op de uren die ze goedkeuren.

Vergelijk gewerkte uren vs. geplande uren

Na goedkeuring kunnen gegevens uit urenoverzichten worden gebruikt in je rapporten, waaronder "Rooster vs. urenoverzicht". Dit rapport geeft je een overzicht van de geplande uren en verwachte kosten in vergelijking tot de gewerkte uren en daadwerkelijke kosten.

Hadden we al verteld dat het gratis is?

De prikklokfunctie en urenoverzichten zijn gratis inbegrepen bij ieder account. Er gelden geen beperkingen of limieten, zelfs niet voor het gratis pakket.