Absentie van medewerkers slim bijhouden

Het kan lastig zijn om aanvragen en verlof bij te houden en wijzigingen te communiceren. Laat ons het vervelende werk doen, zodat jij je op tevreden medewerkers kunt richten.

Beheer verlof rechtstreeks vanaf je rooster

Verlof wordt rechtstreeks op het rooster weergegeven, zodat je altijd weet wie er wel en niet beschikbaar zijn als je diensten toewijst. Als je verlof toevoegt of goedkeurt, laten we je ook weten of een medewerker al diensten gepland heeft in die periode.

Beperk wat je medewerkers kunnen zien met privacyinstellingen

Hebben je medewerkers bezwaar tegen verlofaanvragen van collega's? Misschien hebben twee medewerkers dezelfde verlofdagen aangevraagd en moet jij beslissen wie ze mag opnemen. Met Findmyshift kun je aanvragen/goedkeuringen van verlof privé houden, om conflicten tussen medewerkers te voorkomen.

Wijs assistenten aan om verlofaanvragen af te handelen

Als je verantwoordelijk bent voor het rooster, betekent dat niet altijd dat het ook jouw taak is om te reageren op verlofaanvragen van je medewerkers. Met Findmyshift kun je verlofverantwoordelijkheden overdragen aan andere leden van je team, zodat jij meer tijd overhoudt voor je bedrijf.

Directe meldingen voor snellere reacties

Of het nu een nieuwe vakantieaanvraag, een datumwijziging of een annulering is: we zorgen dat alle betrokkenen een melding ontvangen. Findmyshift stuurt meldingen in de vorm van e-mails, sms-berichten en pushmeldingen.

Aanpasbare categorieën

Of het nu gaat om zwangerschapsverlof, ouderschapsverlof of gewone vakanties: je houdt het overzicht door de aanvragen die je ontvangt in te delen in verlofcategorieën.

Herhaald verlof

Zet medewerkers op niet beschikbaar volgens een herhaald patroon, of het nu dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks is. Markeer ze automatisch als vrij om conflicten te voorkomen.

Ontdek het nu. Geen registratie vereist.

Geen creditcard nodig, niets om te downloaden, geen mailinglijsten en geen verrassingen.