Eenvoudig online werkroosters maken

Iedereen weet dat het beheren van werkroosters best lastig is. Daarom hebben we onze roosterfunctie de look-and-feel van een Excel-spreadsheet gegeven: simpel, intuïtief en zonder training te gebruiken.

Roosters maken alsof je een spreadsheet bewerkt

Je werkt aan je rooster alsof je werkt in Excel: klik op een cel, typ je tekst en druk op Enter. Je bepaalt zelf wat je intypt, maar als je diensttijden invoert ("9-5" of "9:00am-5:00pm"), gebruiken we deze uren voor dienstreminders en rapporten. In onze vrije-vormeditor kun je zoveel items toevoegen aan zoveel cellen als je wilt.

Diensten, medewerkers, faciliteiten en opmerkingen verslepen

Roosteren door middel van verslepen maakt het ruilen van diensten extreem eenvoudig. Het is een kwestie van klikken en verslepen. Wil je een kopie van een dienst maken in plaats van deze te ruilen? Houd de shift-toets ingedrukt. Onze editor werkt snel en simpel door middel van verslepen, zodat je je team vlot en moeiteloos kunt beheren.

Meerdere cellen bewerken

Moet je veel wijzigingen maken? In onze editor voor meerdere cellen kun je in één keer diensten toevoegen en bewerken voor tot 140 dagen.

Agenda-integratie

Bekijk je werkrooster via de agenda op je telefoon en stel alarmen in voor je aankomende diensten.

Herbruikbare sjablonen

Maak en bewaar sjablonen van herhaalde dienstpatronen, zodat je sneller en slimmer kunt roosteren.

Je medewerkers hebben altijd toegang tot het meest recente rooster

Of ze nu op locatie, thuis of onderweg werken: je medewerkers hebben altijd toegang tot hun rooster. Medewerkers kunnen diensten aanvragen, annuleringen indienen, diensten ruilen, hun (eerdere, huidige en toekomstige) roosters bekijken, dienstreminders ontvangen en berichten plaatsen op het mededelingenbord van het team. Je team staat altijd in verbinding via de desktopsite, mobiele site en mobiele apps.

Reageer op dienstaanvragen van je medewerkers op het rooster

Met ons geïntegreerde proces voor het aanvragen van diensten, kunnen je medewerkers online diensten aanvragen en annuleren, rechtstreeks vanuit hun rooster. We sturen je een melding, die je kunt gebruiken om op de aanvraag te reageren en de medewerker op de hoogte te stellen. Geen papierwerk en geen telefoontjes meer.

Ontdek het nu. Geen registratie vereist.

Geen creditcard nodig, niets om te downloaden, geen mailinglijsten en geen verrassingen.