Ontgrendel de verborgen gegevens van je rooster

Door de uren van je rooster (of urenoverzicht) en de ingevoerde lonen voor je medewerkers te combineren, kunnen we je arbeidskosten in realtime voorspellen terwijl je aan je rooster werkt. Je kunt iedere combinatie invoeren van uurtarieven, dagtarieven, salarissen, tarieven voor overuren, tariefregels (afwijkingen), ad hoc loonaanpassingen, vakantietarieven, gesplitste diensten en onbetaalde pauzes.

Overzichtelijke grafieken om je gegevens te visualiseren

Ons rapportagedashboard biedt je een overzicht van de uren, betalingen en diensten van je team met meer dan 40 interactieve grafieken. Je ziet in één oogopslag wie de meeste diensten werkt, wie de meeste overuren betaald krijgt, wie de meeste ziektedagen heeft en wie de langste diensten werkt.

Je arbeidskosten in realtime bijhouden tijdens het roosteren

Met 'realtime rapportage' kun het aantal diensten, de geplande uren en de geschatte betalingen weergeven voor iedere medewerker op je rooster. We maken deze berekeningen honderden keren per seconde, zodat je je kosten kunt bekijken terwijl je je rooster maakt.

$

Maak alternatieve lonen aan voor speciale omstandigheden

Gebruik regels om verschillende uurtarieven voor medewerkers te berekenen op basis van de weekdagen en tijdstippen van hun diensten, de faciliteit en hun leeftijd. Regels overschrijven lonen van medewerkers met een vast uurtarief of vermenigvuldigen hun normale uurtarief met een vast getal.

$

Vakantielonen

Betaal je je medewerkers meer om op feestdagen te werken? Voeg een tariefvermenigvuldiger toe en Findmyshift past hun uurtarieven automatisch aan.

Je medewerkers pauze geven

Als je je medewerkers niet betaalt voor hun pauzes, kun je een pauzeregel instellen. We passen de te betalen uren dan automatisch aan.

Historische gegevens

Wil je teruggaan om te controleren hoe de loonkosten van vorige maand zijn berekend? We houden je historische gegevens online en op ieder moment beschikbaar, voor het geval je ze nodig hebt.

Ontdek het nu. Geen registratie vereist.

Geen creditcard nodig, niets om te downloaden, geen mailinglijsten en geen verrassingen.