Eenvoudig werkroosters maken

Het is al lastig genoeg om een werkrooster te maken zonder een complexe nieuwe tool onder de knie te moeten krijgen. Daarom hebben we een volledig nieuwe roosterfunctie ontwikkeld, met functionaliteiten zoals bewerken door aanwijzen en klikken, diensten ruilen door verslepen, rechtermuisknop-menu's, selectie van meerdere cellen, sneltoetsen, knippen-plakken, en meer.

Houd bij wanneer je medewerkers op het werk zijn

Als je je medewerkers betaalt voor de uren dat ze op locatie zijn, is het belangrijk om hun uren te registreren en op te slaan. Door medewerkers te laten in- en uitklokken voor hun diensten, kun je (tot op de seconde) nauwkeurige urenoverzichten genereren, waarmee je exact kunt berekenen hoeveel ze betaald moeten krijgen. Je kunt ook meldingen ontvangen als je medewerkers laat arriveren, vroeg weggaan of niet komen opdagen voor hun dienst.

iPad Mini
Time clock

Krijg inzicht terwijl je werkt met realtime rapportage

Met Findmyshift kun je medewerkersuren, -kosten en bezettingen in realtime bijhouden en voorspellen, gewoon tijdens het roosteren. Onze loonkostenberekeningen zijn geschikt voor parttime en fulltime medewerkers die per uur, per dag of een salaris betaald krijgen. Je beschikt ook over een dashboard met meer dan 40 statistieken om je gegevens te visualiseren en te ontdekken.

Reminders en meldingen

Reminders en meldingen werken perfect samen met je rooster en kunnen volledig worden geautomatiseerd: of je medewerkers nu een melding over wijzigingen in het rooster of een reminder voor hun volgende dienst wilt sturen. Bij lastminute wijzigingen, geruilde diensten en annuleringen, is het belangrijk dat iedereen op de hoogte blijft.

Verlofbeheer

Om je medewerkers efficiƫnt te kunnen inroosteren, moet je een overzicht hebben van wie er beschikbaar zijn. Met Findmyshift kun je verlof rechtstreeks op het rooster registreren, om medewerkers te blokkeren en roosterconflicten te voorkomen. Je kunt verlofaanvragen van je medewerkers ook goedkeuren (of afkeuren) naast het rooster, zonder papierwerk.

Integraties en samenwerkingen

Synchroniseer je medewerkerslijsten, importeer/exporteer je prikklokgegevens, ontvang meldingen via Slack, of vraag Amazon Alexa of Google Assistant wanneer je weer werkt.

XeroSlackLightspeedVendSquareGoogle AssistantAlexaBambooHRCakeHRGoogle WorkspaceMondayPeople HR

API voor ontwikkelaars

Maak een account, registreer je applicatie en je bent klaar. Toegang tot de API is beschikbaar voor iedereen, inclusief externe ontwikkelaars. Dus waarom zou je niet iets ontwikkelen?

Ontdek het nu. Geen registratie vereist.

Geen creditcard nodig, niets om te downloaden, geen mailinglijsten en geen verrassingen.